Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیگیری از سازمان هدفمندی یارانه‌ها، در خصوص نحوه اقدام جاماندگان از دریافت یارانه نقدی نشان می دهد افرادی که تا ابتدای سال ۱۴۰۱ یارانه دریافت نکردند، یا در سال‌های قبل یارانه‌شان قطع شده بوده یا انصراف داده بودند یا به هر علتی ثبت‌نام نکرده بودند می‌توانند با مراجعه به سامانه my.gov.ir اقدام به ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است، سامانه مذکور در بستر درگاه ملی خدمات دولت است و با ثبت شماره تلفن همراه و ثبت کد ملی‌ و شماره شبا، ثبت نامشان کامل می‌شود.

همچنین افرادی که از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۱ یارانه‌شان قطع شده است با مراجعه به سامانه hemayatmcls.gov.ir می‌توانند درخواست بازبینی خودشان را ثبت و منتظر بررسی وزارت رفاه باشند.

اخیرا سرپرست وزارت رفاه اعلام کرده است، اگر متقاضی به این سامانه مراجعه کرده و درخواست بازبینی ارائه داده است، ولی کماکان جزو دهک ۱۰ است، تا ۱۰ روز آینده این سامانه مجددا باز خواهد شد تا متقاضیان دریافت یارانه بتوانند اطلاعات لازم را برای بررسی مجدد وارد کنند.

زاهدی وفا با بیان اینکه به دلیل تغییراتی که در شرایط خانوارها ایجاد شده همیشه امکان تکمیل اطلاعات افراد یارانه بگیر وجود دارد، اعلام کرد: در مرحله نخست بخشی از اطلاعات تکمیل شده و پرداخت صورت می‌گیرد. اما همیشه این امکان وجود دارد که افراد در سایت حمایت ثبت نام کنند. ممکن است برخی تشکیل خانواده بدهند و برخی هم جدا شوند. این سایت تا چند روز آینده باز می‌شود. اما به طور کلی ما تلاش کرده‌ایم که اطلاعات خود را بر اساس اطلاعاتی که در بانک‌ها داشتیم به صورت دقیق کامل کنیم. از سال آینده سیاست دیگری برای یارانه بگیران تعیین خواهد شد.

بیشتر بخوانید :

جاماندگان یارانه بخوانند/ هنوز برای دریافت یارانه فرصت هست؟ پرداخت یارانه عید غدیر واقعیت دارد؟/ یارانه جاماندگان چه زمانی واریز می‌شود؟

در حال حاضر برخی از خانوارها به دهک‌بندی درآمدی خود اعتراض دارند و نمی‌دانند در کدام دهک قرار دارند. چگونه می‌توان دهک خانوار را مشخص کرد؟ یکی از راه‌های استعلام دهک خانوار، استعلام با کد ملی است. برای این کار افراد باید با شماره تلفن گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند.

در این مرحله افراد با وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار می‌توانند دهک درآمدی خانوار خود را تشخیص دهند و بدانند در کدام یک از دهک‌های اول تا دهم درآمدی قرار دارند.با این شماره همه افراد می‌توانند دهک خانوار خود را با کمک کد ملی سرپرست استعلام کنند. جز افرادی که سرپرست یا یکی از اعضای خانواده آنها جزو نیروهای مسلح باشد. این گروه برای اطلاع از دهک درآمدی خانواده خود باید با ستاد نیروهای مسلح تماس بگیرند. علاوه بر این، شماره تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که برای پاسخگویی به سئوالات در اختیار مردم است.

۲۱۲۲۰

کد خبر 1652570

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: یارانه هدفمندسازی یارانه ها حذف ارز ترجیحی کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس

علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره میزان بن خرید کتاب به اساتید و دانشجویان و نحوه استفاده از آن گفت: دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها با مراجعه به سایت ketab.ir می‌توانند از شرایط دریافت بن اطلاع یابند. چنانچه مراکز دانشگاهی، پژوهشگاهی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کد ملی افراد به ستاد نمایشگاه ارسال کرده باشند، دانشجویان و طلاب می‌توانند از ۷۰۰ هزار بن خرید کتاب بهره‌مند شوند. از این میزان ۴۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه تقبل می‌کنند و ۶۰ درصد آن را دانشجویان و طلاب می‌پردازند.

رمضانی ادامه داد: به طور مصداقی ۲۸۰ هزار تومان را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه و ۴۲۰ هزار تومان را دانشجویان و طلاب می‌پردازند. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از ۸۰۰ هزار تومان بن خرید کتاب بهره‌مند می‌شوند، که ۵۰ درصد آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه و ۵۰ درصد دیگر را خود اساتید پرداخت می‌کنند. یعنی مبلغ ۴۰۰ هزار تومان را اساتید و ۴۰۰ هزار تومان دیگر را وزارتخانه و حامیان نمایشگاه می‌پردازند. 

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران درباره استفاده از بن خرید کتاب توضیح داد: روال استفاده از بن اینگونه است وقتی در پایگاه مجازی فروش کتاب کتاب‌های مدنظر دانشجویان یا اساتید انتخاب شد، در درگاه اعلام می‌شود که چند درصد از خریدشان مشمول استفاده از یارانه است و چقدر باید پرداخت کنند. اگر مبلغِ مجموعِ کتاب‌های خریداری شده کمتر از ۷۰۰ هزار تومان باشد، میزان یارانه حمایتی کمتر خواهد شد. 

وی در پاسخ به این سوال که تا الان ارگان‌ها اسامی دانشجویان، اساتید و طلاب را اعلام کردند؟ گفت: بله، اکثر مراکز وزارتخانه‌ها اعلام کردند؛

بنابراین درصورتی که دانشجویان، طلاب، اعضای هیات علمی دانشگاه و حوزه اطلاعاتشان از طرف سازمان مربوطه به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد و سهمیه یارانه نمایشگاه باقی مانده باشد، می‌توانند از تاریخ ۱۶ تا ۲۹ اردیبهشت با مراجعه به سایت https://book.icfi.ir/bon نسبت به دریافت یارانه یا بن خود اقدام کنند. 

متقاضی دریافت بن ابتدا باید در فرم درخواست یارانه اعتباری کتاب مشخص کند، که جزو دانشجویان و طلاب است، یا اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه.

اگر دانشجو یا طلاب است باید شماره دانشجویی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و نوع مرکز آموزش عالی خود را وارد کند، تا یارانه اعتباری به او تعلق بگیرد. در مقابل اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و حوزه باید شماره استادی، دپارتمان، رشته تحصیلی، مرتبه علمی و نوع مرکز آموزش عالی خود را ثبت کنند، تا یارانه به آنها تعلق بگیرد.

یارانۀ خرید کتاب یا همان بن کتاب به صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص می‌یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست. اعتبار یارانه سهم خریدار در هنگام خرید کتاب در سامانه فروش به تناسب خرید و تا سقف اعلامی محاسبه و از صورتحساب خرید کسر می­‌گردد.

سازمان‌ها و نهاد‌ها برای دریافت بن کتاب برای کارکنان خود ابتدا باید در سربرگ سازمان خود درخواست کتبی خود را خطاب به یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد با امضایی که آغشته به مهر سازمانِ خودشان است، ارسال کنند.

در نامه ارسالی سازمان باید میزان اعتبار پیش بینی شده برای خرید کتاب، نام و نام خانوادگی نماینده تام الاختیار سازمان با کد ملی و تلفن همراه قید شود.

در نامه باید مشخص شود که درخواست سازمان برای دریافت بن کتاب برای تجهیز کتابخانه است و یا برای خرید کتاب کارکنان سازمان.  آن دسته از سازمان‌هایی که برای کارکنان خود بن اعتباری تهیه می‌کنند، باید در فایل اکسل نام، نام خانوادگی، کد ملی و مبلغ اعتبار هر فرد را تهیه و در هنگام ثبت نام بارگذاری نمایند.

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بررسی درخواست نسبت به تعیین درصد مشارکت معاونت اقدام می‌کند.

در پایان نمایشگاه کتاب، ستاد نمایشگاه صورت وضعیت وجوه واریزی سازمان،  یارانه پرداخت شده معاونت، اعتبار تعیین شده و مبلغ خرید توسط نماینده و یا کارکنان را به صورت فایل اکسلی به سازمان اعلام می‌کند.

خبرنگار: نفیسه خلیلی

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • متقاضیان خانه بخوانند / مسکن کارگری به کجا رسید؟
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است